witam Drogich graczy
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nad miastem magicznych istot krąży choroba. Potrzebna jest ekipa, która przyniesie jedyny ratunek - wodę życia, która uzdrawia i zmarłych do życia przywraca. Kiedy umiera księżniczka Lilia, przed klęka tron klęka Kiara. Jest ona przywódcą ekipy, która wyrusza po wodę. Przed ekipą trudna droga...
Formularz : nie ma, niepotrzebny
Ja jestem Kiarą i księżniczką Lilią.
Ok. Ja jestem nimfą wodną , która jest niebieska niebieska wodne skrzydła. Na imię mam Lorys .
wasata5 ( Anka )
formularz kochana to moje forum i moje zasady a więc musi być formularz bo usunę ten wątek chociaż imie wiek i ksywka!!
Forum powoli powraca do żywych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty jesteś nimfą wodną, a ja nimfą leśną. Jestem tajemnicza i szybka.
ale formularz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorki kina,ale myślę, że to wystarczy.
nie!!!!!!!!!!!!!!!
ma tu być bo usuwam wątek!!!!!!
Wiadomość dodana po 2 h 25 min 49 s:
czekam do 14:00 w poniedziałek i usuwam wątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kina... rozumiem, że to twoje forum. Ale przecież użytkownik ma też swoje prawa! Jeśli wątek nikogo nie obraża, to usunięcie jest niepotrzebne. Jednak podam formularz.
: w tym Wiekkraju liczony inaczej, ponieważ jakby obrucić ich wiek na ludzkie lata , mieliby po tysiące lat . Jeden yehn=100 lat. A kiara ma 32 yehny.
Ksywka: nie ma przyjaciół i ksywki, dopiero potem nazwą ją Flame.
Imię: Kiara
Zainteresowania: bez zainteresowań
Wygląd: rude, płomienne włosy, zielone oczy. Podarte ubranie ze skóry, skrzydła z ognia, zielone oczy.
Lilia
Ksywka: księżniczki ich nie mają
Zainteresowania: magia wody i malowanie farbą
Imię: Liliana
Wygląd: białe włosy, błękitne oczy, jasna cera, cienka suknia
C:
Kina - nie obraź się, ale Rudka ma rację. Użytkownicy mają swoje prawa. Po co tworzyć kłótnie, skoro można sobie wszystko spokojnie wyjaśnić?
Warrior cats, blogi i zwierzęta
już jest formularz więc dobrze
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 753.45 kB (Maksimum: 873.02 kB) ]